Zoete ijsdruiven

Soms is eenvoud voor iets voldoende om iets lekkers op tafel te krijgen. Met warme dagen is een ijsje op z’n tijd heerlijk. Onze zoon heeft een koemelkallergie en een soja-intolerantie en dat maakt ijs moeilijk. Waterijs en sorbetijs is een prima alternatief. Dit recept hebben we ooit op een vakantie gehad. Het is erg eenvoudig maar zeer smakelijk. We lagen op een heerlijk strandbedje onder een rieten parasol in de brandende schaduw van de Mexicaanse zon. Zelfs op het strand werden we bediend. Het absolute hoogtepunt van luxe! Daar liepen ze dus met zoete ijsdruiven.

In dit geval heb ik speciale zoete druiven gevonden met de smaak van suikerspin. Door deze druiven in te vriezen en uit de vriezer te gebruiken, heb je een heerlijke gezonde snack tussendoor bij warm weer. Wederom zeg ik smakelijk eten!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *