Krokettosti

 

Mag je in een lijnpoging nooit meer snacken? Moet je altijd leven op water en brood of eten als een konijn? Het antwoord is eenvoudig, natuurlijk niet!!! Als je niet zorgt voor lekkere dingen, houdt je het lijnen vol. Dus ook af en toe zondigen hoort erbij maar het gaat erom hoe je dit doet.

Snacken vindt iedereen lekker. Of het nu gaat om een kroket, frikandel of iets anders van de snackbar, iedereen lust er wel iets. Bij een kroket is de paneer het laagje wat voor veel calorieën zorgt, door dit achterwege te laten en een boterham te nemen wordt het een lekkere lunch waar je toch voldoening uithaalt.

Dit keer een eenvoudig gerecht wat helaas uit een pakje komt. Maar voor een snelle en eenvoudige lunch die toch erg goed past binnen Weight Watchers volgt hieronder de krokettosti.

Het blik croquettenvulling bevat 400 gram ragout en kan in porties in de vriezer. Ik vries het per portie van 50 gram in zodat ik altijd snel een tosti met croquettenvulling kan maken.

Dit recept is nachtschadevrij maar niet koemelk-, lactose- en sojavrij.

Het recept is voor 1 volwassene:

Ingrediënten:

  • 50 gram Bicro Amsterdamse Croquetten vulling
  • 1 theelepel mosterd
  • 2 bruine boterhammen

 

Bereiding:

Verwarm het tosti-apparaat voor. Besmeer 1 boterham met mosterd en 1 boterham met de croquetten vulling. Leg deze op elkaar en verwarm de tosti in je apparaat totdat deze mooi goudbruin is. Smakelijk eten!!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *